Návody a inspirace

Tvoříme s Alize Puffy

Velikonoční Puffy věnec s dětmi

Pastelové tóny s hravými ozdobami, které jsou základem oblíbené dekorace. Vytvořte si velikonoční věnec z vlny Puffy. Nejmenší pomocníci přiloží ruku k dílu.

Čti více

Jak vyrobit srdíčkový vzor z Alize Puffy

Tvoření s vlnou Alize Puffy je jednoduché, ale rozhodně ne jednotvárné. Pokud jste se seznámili se základy, je čas přejít ke složitějším úkolům. V dnešním blogu se podíváme na to, jak vyrobit vzor srdce.

Čti více

Velikonoční věnec z vlny Puffy. Jak si ho vyrobit doma?

V obchodech se to už hemží velikonočním sortimentem. Pustili jste už jaro do svých příbytků? Pokud jste tak ještě nestihli učinit, máme pro vás tip na dekoraci, kterou si zamilovali zkušené i začínající pletařky. Jak na velikonoční věnec z Puffy vlny?

Čti více

Povlak na polštář z Puffy vlny

Měkký, příjemný na dotek a přesně podle vašich představ. Vyrobte si s námi jedinečný kousek, který se postará o to správné teplo vašeho domova. Povlak na polštář z vlny Puffy bude s tímto postupem hračka.

Čti více

Podzimní domov s Puffy dýní

Období padajícího listí otevírá prostor pro novou inspiraci. Vyřezávané dýně nejsou žádnou novinkou, ale co takhle vyzkoušet originální alternativu z vlny? Probuďte svou kreativitu s další Noezon výzvou.

Čti více

Ručně pletená Alize Puffy deka

Pokud hledáte způsob, jak se v tomto rušném světě na chvíli zastavit, odpočinout si a přijít na jiné myšlenky, přijďte si s námi vytvořit ručně vyrobený unikát. Ručně pletená deka od Alize Puffy je snadná na výrobu, zvládnou ji i úplní začátečníci. Nemusíte si připravovat jehlice, dokonce ani háček.

Čti více

Alize Puffy vlna: Pletení bez jehlic

Alize Puffy vlna s předpřipravenými oky je jakýmsi jednorožcem mezi přízemi. Dáváte přednost rychlému výsledku a netradičnímu vzhledu? Vyzkoušejte pletení z této příze.

Čti více

Kreativní pletení s Alize Puffy More aplikací

Patentovaná příze z produktové řady tureckého výrobce, která je jedinečná hned v několika ohledech. Pokud vás láká netradiční pletení bez jehlic, seznamte se s Alize Puffy More. Ruční pletení nebylo nikdy jednodušší, pomůže vám chytrá aplikace.

Čti více

Pletení s vlnou Alize Puffy

Vlna Alize Puffy je láska na první pohled. Tato příze nevyžaduje háček ani jehlice, stačí vám jen šikovné ruce a chuť tvořit. Jak s ní začít, který typ je ideální pro váš ruční projekt a proč byste jí měli dát šanci?

Čti více

Jak uplést deku z Alize Puffy - postup

Nadýchaná, měkká a snadná na přípravu. Puffy deka se dostala na vrchol žebříčků výrobců. Se správným návodem můžete tuto jedinečnou deku uplést bez jehlic a háčku. Inspirujte se postupem, který zvládnou i začátečníci.

Čti více

Vánoční Puffy věnec

Vánoční dekorace, kterou hravě zvládnou vytvořit i děti. Vánoční Puffy věnec bude rozvíjet dětskou kreativitu tím správným způsobem. Snadno si ho můžete vytvořit i doma!

Čti více

Vánoční stromek z Puffy vlny

Netradiční vánoční stromeček může být realitou díky vlně Puffy. Vyzkoušejte si ruční pletení bez jehlic a vyrobte si originální symbol Vánoc. V hlavní roli Alize Puffy, inspirace Noezon a vaše kreativita.

Čti více
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024