Návody a inspirace

Návody

Gel lak nehty, které si zvládnete vytvořit aj doma

Snadná a dlouhotrvající úprava nehtů jako od profesionála? Naučte se pracovat s gel lakem. Inspirujeme vás postupem, který zvládnete v pohodlí domova.

Čti více

Jak na francouzskou manikúru doma

Jistota, která nikdy nezklame. Francouzská manikúra je kompromisem pro nerozhodné a univerzálním designem v každém ročním období. Zachrání firemní večírek, svatbu i běžnou úpravu nehtů.

Čti více

Jak se používá polygel na nehty?

Polygel představuje inovaci v oblasti designu nehtů. Kombinuje nejlepší vlastnosti akrylu a gelu, takže je ideálním produktem i pro začínající manikérky. Objevte výhody polygelu a vytvořte si trvalou manikúru.

Čti více

Jak odstranit gel lak z nehtů

Nehty nalakované gelovým lakem jsou velmi žádanou a častou úpravou. Aplikace i odstranění gel laku jsou poměrně snadné, při správném postupu je zvládnete i doma. Patříte mezi ženy, které mají nalakované nehty gelovým lakem, ale nevíte, jak je odstranit? Ukážeme vám, jak na to - rychle a šetrně.

Čti více

Jaký tvar nehtů se vám nejlépe hodí?

Nejdůležitějším faktorem pro dosažení dokonalé manikúry je správný výběr. Nejde o to, co se nám líbí, ale co se nám hodí. Proto při výběru vzhledu našich nehtů bereme v úvahu nehtové lůžko a délku našich prstů. Známe sedm základních tvarů, a to oválný, kulatý, mandlový, čtvercový, čtvercový se zaoblenými okraji (squoval), špičatý (stiletto) a ballerina. Který nehet bude ten pravý pro vás?

Čti více

Jak nanášet gel lak na nehty

Pokud vás už nebaví neustále si lakovat nehty, které vydrží sotva tři dny, je gelový lak na nehty tou správnou volbou. Lze jej nanášet na pevné nehty a je vynikající náhradou tradičního laku na nehty. Není vhodný na nehty po gelové nebo akrylové modeláži. Gel lak vydrží při správném postupu a provedení více než 14 dní. Lakování a aplikace je snadná a časově nenáročná.

Čti více

Silvestrovské nehty s gel lakem

Třpytky, zářivé barvy a slavnostní nádech. Připravte se na stylové rozloučení se starým rokem. Nechte svou manikúru zazářit a vytvořte si s námi silvestrovské nehty.

Čti více

Jednoduché vánoční nehty

Manikúra, která je doslova k sežrání. Červené vánoční nehty jsou každoročně vítěznou volbou, ale my tuto klasiku osvěžíme. Dilema se slavnostním designem vyřešíme jednoduchým a efektním zdobením.

Čti více
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024