Návody a inspirace

Návody

Háčkovaný klobouk pro děti

Blížící se letní dny si žádají maximální komfort v odívání. Zejména jde-li o děti. Háčkovaný klobouk patří k povinné dovolenkové výbavě. Vytvořte si jeden vzdušný model spolu s námi.

Čti více

Kytice z vlny. Dárek ke Dni matek nejen pro vášnivou pletařku

Šperky a čokoláda jsou klasika, která nikdy nezklame. Pokud však hledáte opravdu výjimečný dárek pro maminku k nadcházejícímu svátku, ponořte se do následující inspirace. Vytvoříme pro vás originální kytici z vlny protkanou pořádnou dávkou lásky.

Čti více

Víla macrame technikou

Technika macrame otevírá nekonečné možnosti tvorby. Jednoduchým uzlováním můžete vytvořit dekorace, které budou zkrášlovat váš interiér po celý rok. Dnes si vytvoříme kouzelnou macrame vílu.

Čti více

Macrame obláček

Toužíte po roztomilé dekoraci do dětského pokoje? Připravte si macrame obláček. Uzlíkovou techniku si zamilujete vy i vaše děti. Zapojte je do této kreativní činnosti.

Čti více

Jak vyrobit macrame hvězdu

Kreativní činnost, kterou zvládnou i ti nejmenší. Vyrobte si s nimi macrame hvězdu, která rozzáří každý dětský koutek. S provázkem Natana a dřevěnými šablonami to bude hračka.

Čti více

Háčkovaný podšálek z tričkoviny

Oblíbený šálek kávy může chutnat ještě lépe. Máte už podšálek, který je součástí vašeho relaxačního rituálu? Uháčkujte ho společně s námi!

Čti více

Háčkované stolování

Udržitelný způsob tvorby, který si zamilovala i mladá generace. Zkusili jste háčkování přenést do přípravy stolování? Noezon vás naučí, jak na to! Háčkovaný podnos čeká na své první aranžmá.

Čti více

Brož technikou macrame

Chcete potěšit někoho blízkého? Zkuste to kreativním způsobem! Ručně vyrobená brož udělá z obyčejného oděvu originální kousek. Navíc ji můžete darovat jako dárek po celý rok při různých příležitostech.

Čti více

Designové obrazy z provázků

Máte rádi jednoduché a efektní doplňky? Designový obraz na zeď si můžete vytvořit v pohodlí svého obývacího pokoje. Naučíme vás, jak zkombinovat dvě různé techniky a nastartovat další úroveň vaší tvořivosti.

Čti více

Macrame podšálek

Chystáte netradiční oslavu nebo chcete oživit domácí stolování? Uzlíková technika macrame nabízí možnosti pro inspirativní dekorace, které směle zhotoví i handmade začátečníci. Macrame podšálek a kroužek na ubrousek čekají na vaši tvůrčí chvíli.

Čti více

Handmade svetr s ruční výšivkou

Nejedna z nás má v šatníku kousek, který čeká na znovuzrození. Dnes vytáhneme ze skříní pletený svetr a ukážeme vám, jak ho ozvláštnit originální výšivkou. Připravte si vlnu a jehlice, jdeme na to.

Čti více

Jak používat vyšívací transfer fólii

S ručně vyšívaným oblečením a doplňky se roztrhl pytel. Jak získat vysněný vzor na mikině nebo tričku, aniž byste museli absolvovat kurz vyšívání? Odpověď poskytuje vyšívací transfer fólie. Tento kreativní vynález dodá odvahu i úplným začátečníkům.

Čti více
  • 1 1 / 4
  • 2
  • 3
  • 4
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024