Návody a inspirace

Trendy a inspirace

Trendy manikúra s aurora práškem

Ovládly sociální sítě a dostaly se na přední příčky žebříčků oblíbené manikúry. I vy si můžete vytvořit nehty, které připomínají koblihovou polevu. Stačí vám k tomu gel, aurora prášek a UV/LED lampa.

Čti více

Představení značky LONEL

Manikúra, která je dostupná pro každého. Značka LONEL ve svém portfoliu kombinuje výrobky pro začátečníky i profesionální manikérky. Ať už se rozhodnete pro modeláž nebo přírodní úpravu, můžete si ji s námi udělat doma.

Čti více

Barva roku 2023 v nehtovém designu

Institut Pantone má každoročně hlavní slovo při určování vítězné barvy pro nadcházející sezónu. Jemnou fialovou vystřídala zářivá Viva Magenta - odstín plný nové energie, motivace a sebevědomí. Inspirujte se explozí růžových tónů, které ovládly svět manikúry.

Čti více

Jak vybrat vánoční dárek pro dceru, přítelkyni nebo manželku?

Nejkrásnější svátky v roce se nezadržitelně blíží. S datem v kalendáři pro mnohé roste dilema, co zabalit pod vánoční stromeček. Vážení pánové, pokud v těchto dnech stojíte před výběrem dárku pro dceru nebo manželku, inspirujte se našimi nákupními radami.

Čti více

Nehty podzim 2022: Objevte nové trendy v manikúře

Od horkých letních dnů po barvy padajícího listí. S přicházející změnou ročního období měníme nejen svůj šatník, ale také manikúru a pedikúru. Jak bude vypadat podzim 2022 v nehtovém designu?

Čti více
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024