Návody a inspirace

Péče o ruce, nohy a nehty

Přirozená manikúra na počkání

Dokonalá modelace, módní vzory a různé ozdoby. Nehtové řemeslo dokáže s našima rukama zázraky. Pokud patříte k těm, kteří pravidelně navštěvují salony a chtějí svým nehtům dopřát odpočinek po lacích, gelech nebo akrylu, objevte kouzlo přírodní manikúry.

Čti více

Krásné lesklé nehty s japonskou manikúrou

Pevné a lesklé nehty bez použití laku? S japonskou manikúrou proměníme toto přání ve skutečnost a vrátíme se k základům péče o nehtovú ploténku.

Čti více

SAPERS - péče o vzhled jako zo salonu

Upravené nehty a obočí jako od profesionála? Se správným příslušenstvím to zvládnete i vy. Značka SAPERS přináší na trh kvalitní pinzety, kleště a nůžky, s nimiž bude domácí zkrášlování hračkou.

Čti více

Domácí pedikúra jako od profesionála

Péče o nohy by měla být samozřejmostí nejen v měsících, kdy je více ukazujeme světu. Domácí pedikúra zajistí, že vaše nohy budou vypadat dokonale po celý rok. Udělejte si z ní rutinu a získejte výsledky jako ze salonu.

Čti více

Jak se vyznat ve světě pilníků

Přírodní, gelové nebo akrylové? Dokonalému designu nehtů předchází poctivá příprava, ke které potřebujete najít kvalitního pomocníka. Svět pilníků je plný různých typů a tvarů, jak se v nich tedy vyznat?

Čti více

Depilace voskem. Jak na to?

Nádech léta je cítit v našich šatnících, ale také v péči o tělo. Vzdušné oblečení, pořádná dávka slunce a hebká pokožka bez zarudnutí a zarůstajících chloupků. Díky depilaci se tato představa může stát skutečností.

Čti více

Brusné nástavce a jejich rozdělení

Brusné nástavce - důležitá součást každé brusky na nehty, bez které se neobejde žádná manikérka. Na trhu najdete různé tvary a materiály. Které byste si měli vybrat, jak se vlastně liší a jaký je jejich účel?

Čti více

Japonská manikúra LONEL

Lesklé, zdravě vypadající a decentně upravené. Japonská manikúra pečuje nejen o vzhled, ale také o kvalitu vašich nehtů. Jaké jsou výhody této vyživující úpravy a proč si ji oblíbila i mužská populace? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Čti více

Jak depilovat pomocí depilačních vosků

Chloupky jsou přirozenou součástí našeho života. Jejich odstraňování je však pro mnohé z nás výzvou. Zejména v letních měsících, kdy je touha po dokonale hladké pokožce ještě intenzivnější. Jak si takový výsledek zajistit na delší dobu? Vyměňte žiletky za depilační vosk.

Čti více

Parafínový zábal - jeho účinky na organismus

Parafínový zábal se s oblibou používá v medicíně, ale najdete ho i na seznamu procedur v kosmetických a nehtových salonech. Pomáhá řešit zdravotní problémy a má i estetické účinky. Jaké jsou výhody parafínového zábalu a proč byste si měli nechat udělat parafínovou manikúru?

Čti více

Co znamenají čísla na pilnících na nehty?

Pilník na nehty je nezbytnou součástí prodlužování nehtů a lakovaní gel lakem. Samozřejmě by neměl chybět žádné ženě nebo dámě, protože i přírodní, zdravé nehty je třeba pilníkem upravit.

Čti více

Jaké produkty používat před a po depilaci?

Klasické holení žiletkou, depilace voskem nebo epilace laserem? Existuje několik možností, jak se zbavit chloupků, a každá z nich má své silné i slabé stránky. Jedno však mají společné - všechny mohou naši pokožku podráždit. Jak zabránit nepříjemnému štípání nebo zarudnutí? Nepodceňujte výběr správných výrobků.

Čti více
  • 1 1 / 2
  • 2
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024